Sex og samliv sex i fylla

Sex og samliv sex i fylla Hvis kjæresten/samboeren din har vært ute med sine venner en kveld, og kommer hjem etter at du har lagt deg, han/hun er småkåt og småfull. Jeg er nemlig gravid nå. Typen og jeg har bare hatt sex en gang sist måned. Og jeg var på fylla en gang. Husker ikke alt, men jeg husker jeg. Jeg er litt småredd etter helga. Jeg hadde nemli ubeskytta sex med ei heilt ukjent dame. Det jeg er redd for er kjønnssykdommer og at hun kan. Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser.

Sex og samliv Skrevet av Redaksjonen | | Sex på fylla er ofte forbundet med one-night-stands som ofte skjer som en konsekvens av masse. Alt du trenger vite om ereksjonsproblemer i fylla. Det skyldes at alkohol før sex reduserer blodstrømmen til penis, reduserer Sex og samliv. Hvis kjæresten/samboeren din har vært ute med sine venner en kveld, og kommer hjem etter at du har lagt deg, han/hun er småkåt og småfull.

Sex når en vært på fylla - Samliv og seksualitet - Doktoronline - Forum

Home» Sex og samliv» – Unngå sex i fylla Sex- og samlivsspalte med vår egen Geir Brede. Svært ofte vil man angre på sex i fylla, hevder vår spaltist.

Hvis kjæresten/samboeren din har vært ute med sine venner en kveld, og kommer hjem etter at du har lagt deg, han/hun er småkåt og småfull. Sex og samliv Skrevet av Redaksjonen | | Sex på fylla er ofte forbundet med one-night-stands som ofte skjer som en konsekvens av masse.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail